header-ua

АПОСТИЛЬ НА ДОКУМЕНТИ ПРО ОСВIТУ

Путь на сайте

Подача документів у новому форматі

Ми піклуємося про Ваше здоров’я та здоров’я наших співробітників. Тому задля безпеки та максимального захисту наших клієнтів та співробітників Центру запроваджено комплекс протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

1. Онлайн подача документів без візиту до нашого офісу. Рекомендуємо скористатися цією можливістю тим, хто дбає про своє здоров’я та безпеку своїх рідних та близьких. Для використання цієї можливості зареєструйте Персональний кабінет, створіть заявку на дистанційну подачу та дотримуйтеся інструкцій нашого фахівця у ПК. Відправити та отримати документи Ви зможете кур’єрською службою.
Читати докладніше>>

2. Прийом документів в офісі відновлюється з 28 травня 2020 року у новому форматі.
Ми запрошуємо Вас подати документи в офісі, якщо Ви готові дотримуватися таких правил:

- на прийом допускаються відвідувачі у масці/респіраторі, бажано в захисних рукавичках. Наявність засобів індивідуального захисту відвідувачі забезпечують самостійно;
- прийом документів здійснюється виключно за наявності заздалегідь заповненої електронної заявки та за попереднім записом (бронювання часу візиту). Ці опції стають доступними після реєстрації Персонального кабінету на цьому сайті.
- сформуйте заздалегідь повний пакет документів (у т. ч. заповнені згоди на обробку персональних даних), передайте його адміністратору та повідомте номер заявки, перелік послуг, бажані терміни обробки із запропонованих та пред’явіть паспорт;
- в прибудинковій зоні та приміщеннях Центру дотримуйтеся дистанції 1,5 метра або наявної розмітки;
- на вході до приміщення скористайтеся наявним дезінфектором для рук;
- на вході до приміщення здійснюється вибірковий температурний скринінг;
- відвідувачі з наявними ознаками респіраторного захворювання або у разі виявлення підвищеної температури на прийом не допускаються. Їм буде запропоновано записатися на прийом після одужання або подати документи он-лайн;
- очікування в приміщеннях Центру заборонено;
- охорона та співробітники Центру мають право вимагати від відвідувачів дотримання цих правил.
У разі незгоди з цими правилами радимо подати документи он-лайн або відтермінувати дату Вашого візиту.

3. Видача документів. Пропонуємо замовити організацію відправки готових документів кур’єрською службою. Повідомте про це адміністратора під час прийому документів, а також адресу, ПІБ і мобільний телефон одержувача. Видача документів в офісі доступна за умови дотримання правил безпеки.

4. Терміни обробки документів можуть подовжуватися через введення протиепідемічних заходів установами, з якими Центр контактує для перевірки та обробки Ваших документів.

5. Консультацію наших спеціалістів можна отримати за телефонами або он-лайн. Надсилайте Ваші запитання на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Команда і керівництво Центру робить усе можливе, щоб Ви мали змогу отримувати наші сервіси в повному обсязі, вчасно та безпечно! Бажаємо всім міцного здоров’я та гарного настрою!